Připraveny na léto? Tady jsou MUST HAVE kousky, kterým neodoláte!

SUMMER stay here forever. Období plné dovolených, fesťáků i all night long posezení s přáteli u pohárku dobrého vína. Dny plné slunce, moře a pohody jsou tady. Jak s nimi držet krok a být stále cool? Opálená pokožka si o dokonalé pozlacené šperky přímo říká! Zaměřme se na letní nejen stylové, ale i praktické kousky, bez kterých se žádná letní dovolená neobejde.

ROPE CASE

Wow! Tohle je pecka, která vám ušetří tolik nervů. S ROPE case budete mít váš iPhone stále po ruce. Fotky, cally kdykoliv si zamaneš bez hledání v kabelce? To chceš! My už si bez něj nedokážeme představit život. Navíc jsme jej pro vás nechali nově vyrobit i v BLACK variantě. Silikonový kryt s pevnou šňůrkou a nastavitelnou velikostí doplněnou o pozlacené komponenty s gravírováním značky NIIKA. Vyber si z odstínu GOLD či BLACK a užij si dovolenou, jak se patří.

PERLOVÉ ŠPERKY

Jestli existují šperky, které podtrhnou váš outfit každou letní sezónu, tak jsou to rozhodně ty perlové. Jemnost perleťové barvy skvostně vynikne na vašem opálení a jejich symbol čisté přírodní krásy, ženskosti a rafinovanosti se tak krásně vyplní. Ať už se rozhodnete pro náušnice, náhrdelník, náramek, prsten nebo celou sadu, nebudete litovat. V kombinaci se zlatými šperky jsou opravdovým musthave letošní sezóny.

NÁRAMEK NA KOTNÍK

Konečně období holých nohou. Oživte je jemným šperkem, z kterého okolí nespustí oči. Ideálním doplňkem pro horké letní dny jsou právě náramky na kotník. Opálená pokožka a na ní třpytící se pozlacený náramek. Zvolíte ten štrasový nebo jemnější? My na ně téměř zapomněli, díky té dlouhé zimě. Ale už je čas je zase nasadit a nechat se zdobit.

PRSTÝNKY

Čím víc, tím líp? Ano, bavíme se o prstýncích. Časy, kdy jeden, dva prstýnky na jedné ruce byly tak akorát, jsou dávno pryč. Teď jedeme pravý opak. Nikdy není dost prstýnků. Kombinace basic kousků s těmi složitějšími a detailně propracovanými jsou celosvětovým trendem a letní sezóna si o ně přímo říká. Ráda kombinuješ zlaté i stříbrné šperky dohromady? V tomto případě necháme výběr na tobě. Kreativitě se meze nekladou.

Pojďme si společně užít léto, tolik oblíbené roční období, kdy dny jsou delší a chuť do života sladší. Nezapomeňte se patřičně vybavit, než navštívíte přímořské městečko. Pusťte se do pořizování musthave kousků na léto ještě teď, ať máte všechno ready ve svých šperkovnicích a můžete začít ladit a kombinovat. Léto je před námi!