Je to venku! Vánoční sety, které vám ušetří spoustu starostí.

Tak dlouho chystané vánoční sety, které jsme ladili do posledního detailu, jsou konečně v prodeji. A my máme obrovskou radost. Jsou totiž naprosto dokonalé. Začněme u krabičky, která dělá dárek dárkem. Ty naše v barvách letošních Vánoc - jednoduché tmavozelené se zlatým logem NIIKA, se budou pod stromečkem krásně vyjímat. Víte, co to znamená? Že s balením dárku tak nebudete mít žádnou práci. 

Nechte se unést obsahem

Každý set má své kouzlo a osobitost. Kombinace šperků v nich byla tvořena tak, aby šperky perfektně ladily, zároveň byly nadčasové, fascinující a potěšily nejednu ženu. Vybírat můžete celkem z 5ti různých stylů setů, abyste v nich mohli najít pravou tvář každé obdarované.

SET BOHO

Antický set zkombinovaných šperků značky Agapé tvoří náušnice, náhrdelník a prstýnek, které jsou do detailu propracované, díky ruční výrobě, na které si značka zakládá. V setu BOHO se bude každá cítit jako bohyně.

SET MAMA

Být mámou je nejen dar, ale zároveň i pořádný záhul. My bychom každé chtěli dopřát, aby se alespoň cítila skvěle. Proto jsme sestavili set MAMA, který obsahuje pozlacený náhrdelník s nápisem MAMA doladěný o jemný perličkový náhrdelník, jež vzájemně tvoří dokonalou harmonii. 

SET MINIMALISTIC

Kouzlo spočívá v minimalismu a zároveň i v našem setu pojmenovaném díky tomu MINIMALISTIC. Jemnost sponového náramku v kombinaci s pozlaceným prstýnkem v jednoduchých liniích dodá každodennímu outfitu pořádnou dávku elegance. 

SET PEARL

Nestárnoucí perly, značící bohatsví a krásu jsme poskládali do setu nesoucí název PEARL. Vznešená, přesně jako perly v kombinaci se silnějším pozlaceným náhrdelníkem, bude každá obdarovaná žena. Jemnost perel a výraznost jednoduchého náhrdelníku se krásně doplňují.  

SET MUST HAVE

Tento musí mít ve své šperkovnici opravdu každá. Originální kombinaci překříženého prstýnku s peckovými náušnicemi ve tvaru kroužků, to všechny od francouzské značky Agapé, zkrátka podlehnete! Neotřelé tvary šperků v jedné krabičce, to je set MUST HAVE. 

Vybrali jste si? Pokud ano a chcete jím být obdarovaná, máme malé doporučení. Nestyďte se a pošlete odkaz tomu, od koho byste si set přáli a pak už jen doufejte. Nikdo přece nechce vidět zklamaný pohled u stromečku. O:)