Nejlepší tipy na vánoční dárky? Tady jsou!

Pár týdnů, nechceme to počítat na dny, abychom zbytečně nestresovali, ale nechybí tomu moc a jsou tu Vánoce. Právě přišel nejvyšší čas začít řešit dárečky, pokud chcete potěšit své blízké a zároveň být v klidu, že všechno na čas přijde a vy budete mít ještě spoustu času na jejich zabalení.

Jak nešlápnout s výběrem dárku vedle?

Myslete na to, že míň je víc. Není nutné dávat obrovské množství dárků, které obdarovaný stejně nevyužije, vsaďte na kvalitu a nadčasovost jednoho! Přesně tak jsme uvažovali i my a do vánočních dárků zařadili perfektně zkombinované výhodné sety, cute collab podtácku s perlovým prstýnkem, samostatné perlové prstýnky v nejvyšší kvalitě i vánoční dárkové poukazy. S tímto výběrem opravdu neuděláte chybu.

VÝHODNÉ VÁNOČNÍ SETY

Letošní Vánoce přicházíme s novinkou pro všechny, kteří chtějí darovat více šperků, nejlépe celé sady v jednom. Kombinace pozlacených šperků jsme vymysleli za vás a zabalili je do stylových tmavě zelených krabiček se zlatým logem, a tak už se o jejich balení nemusíte dál starat. Navíc jsou opravdu výhodné, než kdybyste kupovali šperky po jednom kuse. Jo a taky k sobě padnou jako ulité. Vyberete ze zvýhodněných vánočních setů MINIMALISTIC, MAMA, BOHO, PEARL nebo MUST HAVE?

COLLAB PODTÁCEK ~ PERLOVÝ PRSTÝNEK

Čistá elegance. To je naprosto boží spolupráce se Stolařova dcera, která pro nás vyrobila designový asymetrický betonový podtácek na šperky. My jej zkombinovali s nadčasovým perlovým prstýnkem SILVER, díky kterému spolu tvoří dokonalý dárek, jež potěší nejednoho milovníka designu. 

PEARL BEAUTY

Krása spočívá v jemnosti. Dej prostor dokonale propracovanému prstýnku s pravou říční perlou. Jakožto kompletní tvorba české ruční práce kvalifikovaného zlatníka se jedná o opravdu skvostný kvalitní nadčasový dárek plný něhy. Perly jsou symbolem ženství a jejich nošení pomáhá zvýšit sebevědomí. SILVER PEARL nebo FULL 14K GOLD PEARL prstýnek bude tou pravou volbou?

VÁNOČNÍ POUKAZY

Netroufáš si na pořádné překvapení v podobě šperku? Než abyste šlápli vedle, darujte raději poukaz v jakékoliv hodnotě. Věříme, že si obdarovaný vybere z širokého sortimentu jednoduchých, nadčasových šperků a rozhodně ho tím potěšíte. Hledejte vánoční poukaz stvořený přesně pod stromeček.

Doručení do Vánoc

Přemýšlíte nad šperkem či tištěnou formou vánočního poukazu od NIIKA? Garantujeme doručení do Vánoc pokud objednáte ještě 19.12. po celé ČR. Pro doručení zásilky na Slovensko objednejte nejpozději 15.12. Už není na co čekat.