Wanna be my Valentine?

Ať už strávíte Valentýna při romantické večeři se svíčkami ve dvou, v kruhu svých poblázněných nej kámošek nebo s popcornem a colou u Netflixu, jedno je jisté! Tyto dárečky potěší rozhodně každou. Uděláš radost kámošce, partnerce nebo sama sobě?

Do dne plného růžových a červených srdíček, všude kam se podíváš, zbývá týden a kousek k tomu. Ideální čas na nákup stylových doplňků, které potěší nejednu ženu! Jak na to, abyste nešlápli vedle a dárek měl zaručeně úspěch?  Vsaďte na srdíčka i perly, ať už na náušnicích, náhrdelnících či prstýnkách. Navíc s dopravou zdarma!

Jak na valentýnský look?

Nechte se inspirovat valentýnským outfitem, který s radostí nahodíte jen tak na kávu a budete se cítit cool. Zimní čas si říká o stříbro, tak prosím, tady je. V hlavní roli srdíčka, ale nezapomeňte ani na perly i basic šperky, které nikdy nevyjdou z módy.

Roční období a výběr šperků?

Zima a šedivé dny jsou stále tady, pojďme si tedy říct, jak je to se šperky v určitá roční období. 

Zimní pochmurné dny patří stříbrné. Chladné, elegantní tóny stříbrných šperků dotáhnou každý outfit k perfektnímu výsledku. A vy budete nezapomenutelná. V zimě se ladíme spíš do basic šperků pro každodenní nošení, nechte se ale unést výraznějšími stříbrnými šperky, které zaženou nudu!

Naopak léto plné slunce, moře a opálení na vaší pokožce, to je jasná volba - GOLD GOLD GOLD! Zlato, ať se třpytí na všechny strany, vždyť to je to nejlepší období pro vyniknutí dokonalých šperků na všech částech vašeho těla, a že jich je v létě odhalených tolik.

NEW NEW NEW

Nové AGAPÉ silver je právě u nás! Naladěni na zimní vlnu stříbrných šperků? S novinkami od Agapé ve stříbrném provedení to půjde jako po másle. Jemné i výrazné šperky vás nenechají dlouho rozmýšlet. Navíc mezi nimi najdete i bestsellery původních pozlacených šperků, které se u nás nikdy dlouho neohřály a Agapé přišlo i se stříbrnou variantou. 

VALENTINE IS COMING..