Trendy šperky pro léto 2024 i rebranding značky AGAPÉE

SUMMER HOLIDAYS ARE ON! Naladěni na pořádnou dávku cool šperků nejen k moři? Léto patří zlaté! A především nové kolekci trendy letních šperků inspirované středomořím od francouzské značky Agapée. Je plná letních motivů, perel i dokonale nedokonalých tvarů. Salty hair a Agapée jewelry je dokonalá kombinace s vůní léta!

Středomořský look

Nechte se unést jemnými letními motivy v podobě mušlí a rybiček ve zlatém provedení, doplněné o nadčasové perly - ty totiž nikdy nevyjdou z módy. V detailu šperků Agapée se skrývá to pravé kouzlo, které dává šperkům příběh. Dovolená u moře s absencí těchto šperků? Nemyslitelné! Nejen, že stylově doladí váš look, zároveň jsou šperky potaženy voděodolným lakem s pořádným leskem. Od teď už vám nebude bránit nic k tomu, abyste mohli nosit šperky i na pláž.

Daily look

Cool šperky pro každodenní nošení? My vsázíme na jednoduché, přesto originální šperky, které vás zkrátka rozzáří. Náušnice AMÁ, CORAL či ZÉPHIR TRIO doplňte o jednoduchý náramek LOULO z kolekce Agapée. Pořádný shine získáte s náramkem VENUS - detailně propracovaný náramek s kubickými zirkony. Nebo dáte raději přednost pozlaceným náhrdelníkům s přívěskem placičky v různých provedeních?

Festival look

Na e-shopu přistála pořádná dávka stylových piercingů, o které si festivalový look přímo říká. Nahlédněte pod pokličku těm nejvíc trendy a pojďte zdobit vaše tělo. Vždyť tohle je ten nejlepší čas odvázat se. Jste právě ve festivalovém modu? V tom případě šperků není nikdy dost! Hlavní roli v piercingovém světě hrají kroužky i třpytivé se zirkony. Jejich kombinování vás bude bavit ať už sáhnete po zlaté či stříbrné variantě nebo vsadíte na jejich kombinaci. 

Agapé x Agapée

Pár týdnů zpátky k nám dorazila zpráva o rebrandingu francouzské značky Agapée, o kterém bychom vám rádi pověděli. Může se totiž stát, že než značka najedete na kompletní změnu, bude to chvíli trvat a vaše zboží např. můžete dostat ještě v krabičce se starým logem. Z původního názvu Agapé Studio se nyní stává Agapée. Na zpracování a kvalitě šperků se ale nic nemění, došlo pouze ke změně názvu a tedy i loga, ostatně porovnejte sami. :) 

“Jsme nadšeni, že můžeme představit náš nový název inspirovaný laskavostí, láskou a přátelstvím. Vítejte v nové éře Agapée. Náš závazek vůči budování živé a udržitelné značky zůstává stejný.”

Tipy, jaké šperky vybrat na dovolenou k moři, co se hodí pro každodenní look i čím oslníte na fesťáku jsou ready. A jaké jsou vaše plány na léto? Pojďme se společně inspirovat - označte fotku s našimi šperky na instagramu #nosimniiku. Zapojíte se tak do slosování o dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč. Výherce losujeme každý měsíc!