Šperkařské MINIMUM. 5 basic šperků, které se budou hodit naprosto ke všemu.

Šperky vylepšují všestranný styl tím, že dodají outfitům rozmanitost a osobní styl. V jednoduchosti je krása. To platí samozřejmě i u šperků. Nenechte se ale zmást – šperků není nikdy dost! Pokud ale potřebujete minimalizovat svou šperkovnici a hledáte pouze pár, ale BASIC kousků, které se hodí opravdu ke všemu, zbystřete. 

Pecky náušnice

Prvním nezbytným šperkem je pár peckových náušnic. Jsou jednoduché, elegantní a lze je nosit k jakémukoliv oblečení, od neformálního po formální. Peckové náušnice se dodávají v různých velikostech i materiálech, takže je snadné najít takové, které vyhovují osobnímu stylu každé z vás. Za nás jsou to jednoznačně pozlacené náušnice se zirkonem GOLD TINY STUD

Kroužky náušnice

Zůstaneme ještě chvíli u náušnic, které zastávají velkou roli při dotvoření vašeho obličeje. Pecky jsou jedna věc. Co je ale zásadní, jsou kroužky, které podtrhnou vaši ženskost, ať už se stanou součástí každodenního looku či je vytáhnete na special příležitost. Rozhodně by neměly ve vaší šperkovnici chybět. GOLD HOOP jsou díky své jednoduchosti snadno kombinovatelné. Zařaďte do svých šperkovnic basic pozlacené šperky.

Jemný náhrdelník

Jak ozdobit svůj dekolt tak, abyste šperk mohli nosit denně? Vsaďte na jemný náhrdelník s nenápadným, přesto stylovým přívěskem GOLD LITTLE MOON. Minimalistický náhrdelník, který vám dodá chic look. Skvěle navíc vypadá i v kombinaci několika náhrdelníků, kdybyste se rozhodli rozšířit váš výběr. Pokud nosíte raději stříbro, najdete jej u nás i ve stříbrné variantě. 

Nadčasový náramek

Dejte sbohem nudě! Basic, přitom tak nadčasový je tento pozlacený náramek OANA od značky AGAPÉ, který by neměl chybět žádné z vás! Jednoduchost nasazovacího náramku s nepravidelnými detaily dotvoří dokonalý look. Ať už jej budeš nosit pravidelně nebo jej vytáhneš jednou za čas. Bude stále cool. 

Stylový prstýnek 

Naprosto musthave prstýnek je tento basic GOLD SKINNY. Nejen, že se bude snadno vrstvit s jinými, pokud budete do budoucna rozšiřovat sbírku, ale vypadá nádherně i samostatně. Zařaďte jej mezi své basic kousky a nebudete litovat. Minimalismus, elegance a nadčasovost okouzlí nejen vás, ale i vaše okolí. 

Se správnými šperky můžete snadno proměnit jakýkoliv outfit a vyjádřit svůj osobní styl. Mít pár základních kousků, které lze nosit ke všemu, může ušetřit čas a námahu při přípravě. My volíme tyto basic kombinovatelné a nadčasové šperky, které budete chtít nosit neustále a budete se v nich cítit naprosto skvěle.