Pečujte o své šperky a investujte do těch, které vám vydrží už navždy.

Mějte vaše šperky pod kontrolou a projevte jim přesně takovou službu, kterou vám dělají ony. Pojďme si tedy říct, jak na správnou péči o šperky, kde hrají důležitou roli především materiály, ze kterých jsou šperky vyrobeny. A představme si také šperky, které vám vydrží celý život, a do kterých není zbytečné investovat. Jste ready?

JEWELRY CARE

Léto v plném proudu a nekonečno šperků na vašem těle je must have tohoto slunného období! Vaše šperky jsou vaší ozdobou. To díky nim se cítíte jako diva. Vraťte jim to v podobě péče o ně. Jak na to, aby vám kousky z vašich šperkovnic vydržely, co nejdéle?

Vědět, co s vašimi šperky můžete, a co ne, je zásadní. Zaměřte se na materiál, z něhož je šperk vyroben a podle toho postupujte - podrobná PÉČE O ŠPERKY & MATERIÁLY. Jaké jsou ale obecné rady pro šperky NIIKA?

Šperkům obecně nevadí voda, co jim ale vadí jsou kosmetické přípravky, chemikálie, opalovací krémy a pot. Na sport, spánek a domácí práce byste proto měli šperky sundávat.

Do každé objednávky přidáváme průhledný uzavíratelný pytlíček, který je ideální pro skladování - šperk se v něm neponičí a navíc se na něj nedostane vlhkost, takže zabrání případné korozi. Součástí je také semišová kapsička, která je skvělá na cestování, kam šperky jednoduše uložíte. Pokud potřebujete šperk vyčistit, doporučujeme pouze nástroji určenými k tomu - speciálním hadříkem z mikrovlákna či čistícím roztokem.

Držte se našich rad a tipů a šperky vám vydrží o mnoho déle. Pokud ale rozmýšlíte nad šperky, jakožto kvalitou a investicí, máme pro vás tip. Velkou novinkou na našem e-shopu, je kategorie FINE JEWELRY. Kdo už ji objevil? Dovolte nám malé představení.

FINE JEWELRY

Míň šperků, za to v té nejlepší kvalitě. To jsou fine jewelry. Kvalitní šperky z 14k ryzího zlata. Kolekce plná minimalismu a nadčasovosti. Jak taky jinak, když jsou to šperky na celý život? 

Vybrali jsme pro vás dokonalé zpracování basic šperků, které u nás byly bestsellery a nechali je vyrobit v té nejvyšší kvalitě. Nechte se unést pořádnou dávkou elegance s kapkou luxusu. Tak prosím, vstupte dámy, tady je máme ~ FINE JEWELRY.

Šperky na celý život

Zlato je totiž velmi odolný a stálý materiál, který není náchylný ke korozi a zároveň je vhodný i pro citlivou pokožku. Při správné péči, ne nijak náročné, nedochází u zlatých šperků k vyblednutí ani k opotřebení.

Tipy na údržbu zlatých šperků

  1. Odkládejte šperky při sportu, náročnější manuální práci i při manipulaci s chemikáliemi nebo použijte ochranné rukavice.
  2. Pokud je třeba zlatý šperk vyčistit, použijte k tomu speciální hadřík či roztok na čištění zlatých šperků.
  3. Zlaté šperky po sundání ukládejte do šperkovnice na suché místo, mimo dosah přímého slunečního záření tak, aby se nedotýkaly ostatních šperků a nemohlo tak dojít k vzájemnému poškrábání. 

Právě tato investice do minimalistických, nadčasových zlatých šperků, které se dají snadno kombinovat s jinými moderními šperky, se vyplatí. Mít tak ve své šperkovnici opravdu pár, za to kvalitních šperků, je nový trend, kterému my říkáme ANO!