AGAPÉ Studio. Nová řada unikátních šperků.

Příchod teplých měsíců si žádá pořádný refresh všech šperkovnic! Objev naši novou francouzskou značku AGAPÉ a její nejnovější kolekci šperků, které jsme pro tebe pečlivě vybírali. Důvodů, proč si Agapé šperky rozhodně zamiluješ, je hned několik.

INSPIRACE

Řada šperků AGAPÉ je inspirována starořeckým pojetím lásky, která se dělí na čtyři typy – storge (rodinná láska), philia (přátelská láska), eros (romantická láska) a agapé (bezpodmínečná láska). Tvůrci značky chtěli ve svých návrzích šperků zachytit podstatu agapé. Díky tomu u ní najdeš kousky, které jsou elegantní i smysluplné.

JEDINEČNÉ VZORY

Jedinečný design každého šperku? Právě tím se AGAPÉ liší od ostatních značek. Každý kus je pečlivě vyroben tak, aby odrážel filozofii značky, s použitím vysoce kvalitních materiálů a propracovaných detailů. Sáhli jsme po jemných náhrdelnících, okouzlujících prstenech i výrazných náušnicích pro každodenní nošení i speciální příležitost.

ETICKÁ A UDRŽITELNÁ VÝROBA

V Agapé se zaměřují nejen na výrobu nadčasových šperků, ale myslí u toho i na životní prostředí. Právě proto se značka zavázala k etické a udržitelné výrobě. Materiály používané k výrobě jejich šperků jsou získávány zodpovědně a jsou recyklovatelné. Výrobní proces je navržen zase tak, aby minimalizoval dopad na životní prostředí. A tak své šperky AGAPÉ můžeš nosit s hrdostí a s vědomím, že byly vyrobeny s obojím – stylem i svědomím.

NEALERGIZUJÍCÍ

Potýkáte se s alergickými příznaky při nošení šperků? Všechny jejich šperky neobsahují nikl ani olovo. Mosazný základ s pozlacením vyhovuje i té nejcitlivější pokožce. Nemusíš se tak bát, co bude s tvým zdravým.

VODĚODOLNÉ

Se šperkem i do vody! Značka AGAPÉ využívá proces galvanizace, který se přizpůsobí každému jednotlivému povrchu a zajišťuje tak dlouhou životnost všem šperkům. Díky voděodolnému laku se nemusíš bát své šperky vystavit vodě. Lak navíc vytváří speciální lesk, který vydrží už navždy.

Ať už hledáš speciální dárek pro milovanou osobu nebo jen nový stylový kousek pro sebe, AGAPÉ je pravou volbou! Podívej se na jednotlivé šperky, které jsme pro tebe vybrali. Který z nich ti padne do oka?