Šperk pro každou mámu. Jaký vybrat, aby byla ta Vaše maximálně spokojená?

Jako každou druhou květnovou neděli slavíme DEN MATEK, ten letošní připadá na 14.5. Den plný lásky, porozumění a krásných vzpomínek s tvou mámou. Přemýšlíš čím ji potěšit? Udělej jí tento den nezapomenutelný.

Žádná žena, ani tvoje máma, neodmítne šperk. Navíc právě tímhle už nemusíte nic dodávat. Tolik lásky a poděkování v jednom šperku vykouzlí úsměv na tváři ne jedné mámě. Hýčkej si ji jako ona tebe. Mámu máme jenom jednu a šperků pro ni na výběr tolik! Vybereš MAMA řetízek, perlové či srdíčkové šperky nebo půjdeš ve stylu tvé mámy?

Zvaž její styl!

Při výběru šperků pro tvou mámu je důležité vzít v úvahu její osobitý styl. Nosí šperky stříbrné nebo zlaté? Preferuje klasické a nadčasové kousky nebo ráda drží krok s nejnovějšími trendy? Věnuj chvíli pozornost tomu, jaké šperky aktuálně nosí a budeš tak mít lepší představu o jejích preferencích. Dává-li přednost jednoduchým a elegantním kouskům, zvaž jemný přívěskový náhrdelník nebo drobné náušnice. Skvělým šperkem, který vyjádří tvoji lásku k ní může být náhrdelník s přívěskem srdíčka. Pokud ráda vyniká, pak můžeš zvolit výraznější prsten nebo nápaditý náhrdelník. Tady tě určitě potěší naše novinka – náhrdelník MAMA.

Personalizace je klíčová

Přidáním osobního nádechu bude šperk od tebe ještě vyjímečnější. Zvážit můžeš například náhrdelník s iniciály maminčiného jména.

Máš sourozence? Pořiďte mámě rovnou celý set! K náhrdelníku vyberte ještě náušnice a pro každou náušnici zvolte první písmeno vašich jmen. Díky presonalizaci pro ni budou šperky jedinečné a smysluplné. Šperk, který je personalizovaný, je nejen promyšlený, ale také ukazuje, že jste si našli čas na výběr něčeho, co je pro ni ušito na míru.

Symboly

Význam šperku můžeš podtrhnout taky jeho symbolikou. Přívěšek s motivem slunce je jedním z nejpozitivnějších symbolů. Do života přináší pozitivní energii, teplo a dobrou náladu. Symbol srdce je považován za symbol lásky, odvahy, statečnosti, bojovnosti a sebeobětování. Perly jsou zase symbolem čistoty. V ženách vzbuzují ženskou krásu, rozum a rozvahu.

Kvalita nad kvantitou

Pokud jde o šperky, kvalita by měla být vždy nejvyšší prioritou. Investice do kvalitního šperku se navíc vyplatí, protože vydrží roky. Zvážit můžeš také to, zda si máma šperky sundává a nebo je nosí stále. Stříbro si hravě poradí i s vodou, zato pozlacené šperky je ideální na noc a koupání sundávat. Pokud jí chceš pořídit šperk, který už bude opravdu mít navždy, pak tipem od nás je zlatý prsten Full 14k Pearl s pravou říční perlou.

Pozlacené šperky v minimalistickém stylu lze snadno kombinovat a nosit jak každodenně, tak i na výjimečné příležitosti. Nadčasovost a nikdy nevycházející trendy, to jsou šperky od NIIKA. Jemné, přesto dokonale propracované i nápadité. Nech se inspirovat právě teď.

Výběr dokonalého šperku pro vaši maminku vyžaduje pečlivé zvážení jejího stylu, personalizace a kvality. Pokud vybereš šperk podle našich tipů, zaručujeme ti, že dáš mamince dárek, kterého si bude vážit mnoho let. Určitě jí k tomu ale nezapomeň taky říct jak moc si jí vážíš a co vše pro tebe znamená. Krásný svátek všem MAMINKÁM!